Catalogus

Badlinnen en huishoudlinnen
CreŽer je eigen welness thuis en verwen jezelf met onze mooie collectie badlinnen. Onze Excellence collectie wordt geweven met de beste gekamde Egyprische katoengaren en biedt, in een pallet van 9 kleuren, het geraffineerde gevoel van exclusieve badstof. Onze collectie huishoudlinnen is zeer uitgebreid en van een goede kwaliteit. We hebben een collectie keukenlinnen, zakdoeken, kousen, plaids, dweilen, microvezeldoeken, borstels en nog zoveel meer.
Badlinnen en huishoudlinnen

Onze collectie beddengoed bestaat uit hoofdkussens, dekbedden, wollen onderleggers, matrasbeschermers, kussenbeschermers, enz.. De dekbedden zijn te verkrijgen in verschillende soorten zoals wol, dons en synthetisch.
Slaapcomfort
Slaapcomfort

Matrassen, lattenbodems en boxsprings
Regi staat, als leverancier voor matrassen, lattenbodems, boxsprings en diverse accesoires, voor een perfecte combinatie van kwaliteit , comfort en duurzaamheid. De producten bij Regi zijn zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest om aan ieders persoonlijke wens te voldoen.
Matrassen, lattenbodems en boxsprings

De collectie dekbedovertrekken en lakens wordt steeds aangepast aan de huidige trends.
Bedlinnen
Bedlinnen

Kinderondergoed en nachtkleding
We hebben een mooie collectie kinderondergoed van het merk Ten Cate. Er is ook steeds een leuke collectie kindernachtkleding aangepast aan het seizoen.
Kinderondergoed en nachtkleding
rebelle
Ten Cate

Buitengewoon mooi ondergoed voor dames van bekende kwaliteitsvolle merken. Een mooie betaalbare collectie nachtkleding van Pastunette en Rebelle voor jong en oud.
Dames ondergoed en nachtkleding
Dames ondergoed en nachtkleding
pastunette
rebelle
Ten Cate

Heren ondergoed en nachtkleding
Zeer mooi ondergoed voor heren van bekende kwaliteitsvolle merken. We hebben zowel voor jong als oud een mooi assortiment voorzien. Nachtkleding voor heren voor jong en oud.
Heren ondergoed en nachtkleding
Ten Cate

Onze collectie vrijetijdskleding bestaat hoofdzakelijk uit de merken Harvest en Printer. Harvest is van origine een Amerikaans bedrijf, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo hebben wij steeds kleding die zeer trendy is en tegen vele wasbeurten kan.
Vrijetijdskleding
Vrijetijdskleding
harvest
printer